Jumat, 31 Mei 2013

SUMEDANG KOTA KAMELANG

Sungkan miang paturay kudu
paanggang
Kota Sumedang muntangan
kadeudeuh melang
Sureum teuteup kaharep ku ci panon
ngembeung
Naha enung sumoreang pan miang
mungkas harepan
Duh tampomas ulah waswas piraku
rek udar jangji Kakonci ku palasari
Keur Sumedang urang tandang
Ka ibu Pertiwi yu urang ngabakti

0 komentar:

Poskan Komentar

Blogroll